Henkilöt

VAROITUS! SIVU PALJASTAA UUSIA JUONENKÄÄNTEITÄ, JOS ET OLE LUKENUT KAIKKIA ILMESTYNEITÄ OSIA!

1. PERIJÄ, KANTAÄITI
Nimi: Lisa Koret
Luonne: huumorintajuinen, seurasim, virtuoosi, lipevä
Lempparit: soul (musiikki), grillattu lohi (ruoka), punainen (väri)
Horoskooppi: härkä
Siviilisääty: on jonkinlaisessa suhteessa Ronyn kanssa
Perhesuhteet: Lisan isä lähti toisen naisen perään kun Lisa oli vielä äitinsä vatsassa, ja tytön äiti kuoli juuri Lisan täytettyä 18 vuotta. Lisan isä kävi katsomassa tyttöä tämän ollessa pieni, mutta nyt Lisa on nähnyt isänsä viimeksi 9-vuotiaana. Lisa asuu 8-vuotiaan siskopuolensa kanssa ja toimii tämän huoltajana.
Muuta: Lisa on omapäinen tyttö, joka muutti nykyiseen kotikaupunkiinsa Starlight Shoresiin 15-vuotiaana jäätyään huumeiden käytöstä kiinni. Samaan kaupunkiin muutti kolmen vuoden kuluttua myös poika, joka kävi alakoulun ja ensimmäisen yläkoulun luokan samalla luokalla kuin Lisa, ja on aina ollut ihastunut tyttöön. Lisa kuitenkaan ei ole varma tunteistaan. Lisa luuli olevansa raskaana Fredille, mutta mutta myöhemmin selvisikin, että vatsa-asukin isä onkin Rony.


Nimi: Divina Koret
Luonne: snobi, siisti, diiva
Lempparit: poppi (musiikki), paahdettu banaanimaapähkinäleipä (ruoka), lila (väri)
Horoskooppi: neitsyt
Siviilisääty: sinkku
Perhesuhteet: Divina ei ole koskaan nähnyt isäänsä. Heti, kun mies kuuli Divinan äidin olevan raskaana, tämä katosi kuin tuhka tuuleen. Tytön äiti kuoli sydänkohtaukseen Divinan ollessa 8-vuotias ja nyt tytön huoltajana toimii hänen siskopuolensa Lisa.
Muuta: Divina on tottunut saamaan kaiken haluamansa, ja siksi hänen ja Lisan on hankala sopeutua elämään kahdestaan. Divina on todella tyttömäinen ja jonkinverran itserakas, mutta herkkä.
Hän on ihastunut sisarensa mieheen.

Nimi: Jessica Gauze
Luonne: ylitunteellinen, kasvissyöjä, herkästi innostuva, diiva
Lempparit: soul (musiikki), syksyn salaatti (ruoka), pirteä pinkki (väri)
Horoskooppi: vesimies
Siviilisääty: sinkku
Perhesuhteet: Jessicalla on todella nuoret vanhemmat, jotka ovat vieläkin kuin vastarakastuneet. Jessica on perheen ainoa lapsi.
Muuta: Jessicalle ulkonäkö on kaikkikaikessa. Hän on oikea miesmagneetti ja on seurustellut lähes kaikkien kaupunkin jätkien kanssa. Hän tykkää bilettää ja innostuu kaikesta.  Jessica on raskaana Fredille, mutta tahtoisi kovin eroon lapsesta.

Nimi: Rony Cartney
Luonne: arjen sankari, loistava suutelija, virtuoosi, urheilullinen
Lempparit: soul (musiikki), kala ja ranskalaiset (ruoka), ruskea (väri)
Horoskooppi: härkä
Siviilisääty: jonkinlaisessa suhteessa Lisan kanssa.
Perhesuhteet: Ronylla on ulkomaalainen äiti. Rony syntyi Bridgeportissa, mutta muutti ulkomaille äitinsä kanssa 14-vuotiaana. Asuttuaan neljä vuotta ulkomailla, Ronyn äiti menehtyi syöpään ja Rony muutti isänsä kanssa takaisin synnyinmaahansa, Starlight Shroresin pikkukaupunkiin. Hän on perheen ainoa lapsi.
Muuta: Rony kävi Bridgeportissa alakoulun ja yläkoulun ensimmäisen luokan. Kaikki kouluvuodet hän oli ihastunut Lisaan, mutta Rony muutti 7. luokan jälkeen ulkomaille. Neljän vuoden kuluttua Rony päätyi jälleen samalle luokalle Lisan kanssa, eikä tunteet olleet kadonneet. Rony on omalla tavallaan todella ujo ja herkkä. Hän uskoo löytävänsä vielä Sen Oikean, vaikka Lisan pyöriminen Fredin seurassa tuntuu todella pahalle.

Nimi: Fred Stavallon
Luonne: huumorintajuinen, hurjapää, virtuoosi, ystävällinen
Lempparit: roots (musiikki), spagetti (ruoka), musta (väri)
Horoskooppi: jousimies
Siviilisääty: sinkku
Perhesuhteet: Fred on tavallisen yksinhuoltajaäidin kasvattama. Äitinsä yksinhuoltajuuden vuoksi Fred on myös joutunut tekemään töitä perheen elannon eteen. Fredillä on myös pikkusisko.
Muuta: Fred on rock-henkinen nuori mies, joka pitää kitaran soitosta ja on luonteeltaan tilanteen tullen räväkkä, mutta suurimman osan ajasta rauhallinen persoona. Fred on myös ihastunut Lisaan ja yrittää näyttää tunteitaan, mutta Lisa ei näytä ottavan niitä tosissaan. Lopulta Fredkään ei ole 100% varma tunteistaan...

Nimi: Alyssa Stevenson
Luonne: huumorintajuinen, kätevä, tietokonenero, ystävällinen
Lempparit: soul (musiikki), hedelmätorttu (rouka), marjanpunainen (väri)
Horoskooppi: kaksoset
Siviilisääty: sinkku
Perhesuhteet: Alyssa asuu äitinsä ja isänsä kanssa kaupungin reunamilla. Hänellä on myös isoveli ja kaksi pikkuveljeä.
Muuta: Alyssa on tasapainoinen tyttö, ja todella hyvä koulussa. Lisan muutettua kaupunkiin hänestä tuli Lisan hyvä ystävä ja tämän jonkinlainen luottohenkilö. Alyssa unelmoi rakastavasta miehestä, jonka kanssa hän voisi perustaa perheen ja rakentaa talon ulkomaille.


Sellainen.:) Tätä päivitän aina kun päivitettävää tulee ja yritän parhaani mukaan pitää sivun ajantasalla.:) Kertokaahan, mitä mieltä olette, ja mitä voisin mielestänne lisäillä. Puuttuuko kenties teistä joku tärkeä henkilö kokonaan? Kommentteja rakastetaan ja mielipiteitä otetaan vastaan!:)

1 kommentti:

  1. Mukava esittely. En keksi tällä hetkellä mikä voisi olla toisin. Tuskin mikään. Selkeä ja kaikki oleellinen tuli ilmi.
    Vauvan kasvettua hänet tietnkin voisit lisäillä mutta se varmasti onkin suunnitelmissasi.
    Kaikki simisi on muuten todella nättejä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina ihania!<3